Örgü Modelleri | Anlatımlı | Örgü Dünyası

Site Rengi

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Modeli

30.08.2020
1

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Modeli

Kış ayına yaklaşmış bulunmaktayız. Bu durumu göz önüne alarak bebeklerimizin daha rahat ve daha sıcak kalması için bir bebek battaniyesi teşkil etmek istedik. Sizlerde bebeklerinizin sıcacık bir battaniyeye kavuşmasını istiyorsanız tığ işi bebek battaniyesi modelini mutlaka örmelisiniz. Unutmayın ki kışa yatırım yazdan başlar. Onun için en yakın tuhafiyeye gidip ipliklerinizi seçmeye başlayalım.

Tığ İşi Bebek Battaniyesi Modeli Yapımı

Tığ işi bebek battaniyesi modelinin yapımı için sarı, beyaz ve eflatun renklerin kombinasyonunu oluşturacağımız bu 3 ana rengi seçtik. Sizler istediğiniz 3 renk kombinasyonunu uygulayabilirsiniz. Herkesin göz zevkine bırakıyoruz. Bu renkler için evinizde herhangi bir rengi de kullanmanız hem ekonomi hem de göz zevki için önemli olacaktır.

Yapımı:

6 numara 3,5 milim tığı elimize aldık. Yukarıda bahsi geçen renklerden herhangi birini alıyoruz. Biz eflatunla başladık. 2 ve katlarından oluşacak zincir çekimi ile başlayacağız. Bizler burada göz kararı yaptık. Çünkü mantığı çok kolay. Üstelik çokta bilinen bir model. Bir zinciri atlayıp 3.sünü batırıp sık iğne yapıyoruz. Ardından yanına bir sık iğne daha yapıyoruz. Başlangıçta 2 sık iğne yaptık. Ardından bir zincir atlayıp bir sık iğne yapıyoruz. Bir tane zincir çekip birinden atlayıp diğerine doğru kombinasyonu oluşturacağız. Burada zemini hazırladık. Başta zinciri sık değil de serbest yapın ki sıkmasın. Bu denli örgümüzü kurup devam ettiriyoruz. Daha detaylı anlatım ve daha öğretici bir görsel için en altta bulunan videoya tıklayarak örgünüzü tamamlayabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.